Non-Profit Centrum

DenkSport Centrum Dronten

Waar sinds 2008 denksport en gezelligheid samenkomt

 

Meer informatieorganisatie leden
Lorem Ipsum

Lorem Ipsum Dosem

Wie zijn wij?

De Stichting Denksportcentrum Dronten (DCD) is in 2008 opgericht met als doel het faciliteren van denksporten en het stimuleren van sociale activiteiten in Dronten. We bereiken dit door het huren van een gebouw van de Stichting Oost Flevoland Woondiensten en het doorverhuren van de zalen aan onze gebruikers. Als gebruiker van de zaal, is het verplicht om consumpties af te nemen van het DCD. Echter, zoals u kunt zien in ons prijsoverzicht (zie tabblad ‘prijslijst’), zijn onze consumpties zeer betaalbaar.

We streven niet naar winst, dus hoe meer gebruikers van de zalen en hoe meer consumpties er worden genuttigd, hoe lager de huur wordt.

U vindt de ingang van het Denksportcentrum Dronten naast het kerkcentrum De Ark, op De Oost 52, 8251 CV Dronten.

 

Wat kunnen wij u bieden?

Onze faciliteit beschikt over twee ruimtes, gescheiden door een vouwwand. Deze ruimtes kunnen afzonderlijk of gezamenlijk worden gebruikt. Elke ruimte heeft een oppervlakte van ongeveer 165 m2 en is uitgerust met een beamer, 15 tafels en 60 stoelen.

Het verschil tussen de twee ruimtes is dat de ene ruimte is uitgerust met een koelkast, afwasmachine en koffiemachine, terwijl de andere ruimte een keuken (zie tabblad ‘keuken’) en een eenvoudig koffiezetapparaat heeft.

De zalen kunnen afzonderlijk of als geheel worden gehuurd voor een of meerdere dagdelen, zeven dagen per week. Een dagdeel loopt van 08.00 uur tot 12.00 uur, van 13.00 uur tot 17.00 uur en van 18.00 uur tot 24.00 uur.

Afwijkingen van deze tijden zijn mogelijk in overleg met onze zaalbeheerder en/of penningmeester.

 

kamers

Kamer 1

32m2

Kamer 2

58m2

Te boeken kamer

120m2

Informatie

Welke organisaties

Meer Samen

Elke vrijdag van 13.30 tot 16.30 uur organiseert MeerSamen het MeerSamenBakkie; een ongedwongen inloop waar naast een goed gesprek en heerlijke koffie, wekelijks wisselende extra activiteiten worden aangeboden. Zoals bijvoorbeeld puzzelen, handwerken, klaverjassen leren, knuselen en spelletjes spelen.

Klaverjasclub niet Rokers

Voor mensen die graag een kaartje willen leggen. Kom gerust binnen lopen op de dinsdagmiddag bij onze gezellige club voor een ontspannen rondje klaverjassen. We pakken de kaarten op om 13.30 uur. De zaal is open vanaf 12.45 uur. De kosten verbonden aan het deelnemen zijn € 5,- en consumpties zijn voor eigen rekening maar we hanteren een vriendenprijs. Aanmelden is niet nodig.

Bridge Club (ABCD)

Opgericht in 1978, is de Algemene Bridge Club Dronten (ABCD) een levendige vereniging waar bridge op diverse niveaus wordt gespeeld. Bridge is een boeiend en sociaal spel dat denkvermogen stimuleert en vriendschappen bevordert. ABCD heeft ongeveer 200 leden en biedt drie wekelijkse speelmomenten in het Denksportcentrum. Jaarlijks starten er in oktober bridgecursussen.

Ouderen Socialisatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud

Helpen?

Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Donec rutrum congue leo eget.

Welke dagen?

Maandag-Dinsdag bridge

All Day Nulla porttitor accumsan tincidunt. Donec sollicitudin molestie malesuad aporttitor tincidunt sollicitudin.

Wo-do - Gezamelijkheidsavond

10am – 12pm Nulla porttitor accumsan tincidunt. Donec sollicitudin molestie malesuad aporttitor tincidunt

Wie zijn wij

Wat is onze missie?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore.