Over ons | voor de IT’er | Contact

Welkom bij Hub-IT

Jouw brug naar snelle en slimme IT-oplossingen. Bij IT Ticket Hub verbinden we ervaren ICT-professionals met mensen die technische ondersteuning nodig hebben. Of je nu vastzit met een lastig probleem of gewoon wat technisch advies nodig hebt, ons platform brengt jou in contact met de juiste expert. Maak vandaag nog een ticket aan en ervaar de moeiteloze kracht van probleemoplossing op maat.

hoe werkt het?

U heeft een ICT-probleem en gaat naar de website. Wij begrijpen de frustratie die technische hindernissen met zich meebrengen. U bent hier op de juiste plek om een snelle en doeltreffende oplossing te vinden.

$

U schiet een ticket in en deze wordt verdeeld onder een specialist die uw probleem kan verhelpen. Het indienen van een ticket is snel en eenvoudig. Ons intelligente toewijzingssysteem zorgt ervoor dat uw vraag bij de meest geschikte expert terechtkomt.

$

De ICT’er kijkt met u mee en verhelpt het probleem; en zal u zover proberen te helpen dat het probleem niet meer voorkomt. Onze deskundige staat naast u bij elke stap van het proces, biedt oplossingen en deelt waardevol inzicht om u een vlotte ervaring te bieden.

Kosten

Duidelijke Kostenstructuur voor Jouw Gemak

Bij IT Ticket Hub begrijpen we dat transparantie en duidelijkheid essentieel zijn, vooral als het gaat om kosten. Daarom hebben we een flexibele en eerlijke kostenstructuur ontworpen, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

1. Eerste Lijns Problemen – €5 tot €25

Voor de alledaagse storingen en eenvoudige problemen, zoals:

Printproblemen
Outlook-inlogproblemen
Wifi-connectiviteit

2. Tweede Lijns Problemen – €25 tot €60

Voor serieuzere problemen die wat meer expertise vereisen, zoals:

Softwareconfiguratie
Netwerkproblemen
Geavanceerde systeemfouten

3. Specialisatiewerk – Variabel

Voor gespecialiseerd werk, zoals het opzetten van ICT-omgevingen, cloud-implementaties en diepgaande serverkwesties, wordt de prijs individueel berekend op basis van de complexiteit van het probleem en de vereiste expertise.

Geen Verrassingen, Alleen Duidelijkheid

We willen dat je met vertrouwen gebruikmaakt van onze diensten. Voordat je ticket wordt toegewezen aan een van onze flexibele ICT-engineers, ontvang je een nauwkeurige prijsopgave. Jij beslist of je akkoord gaat met de prijs voordat het werk begint. Geen verborgen kosten, geen verrassingen.

Wij zijn er om jouw IT-problemen op te lossen en jouw technologische ervaring soepel te laten verlopen. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop.

FAQ